Skip to content

Bemutatkozás


Cégünk 2000-ben Fogl és Schwarz Kft. néven kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy az előzőleg külföldön szerzett szakmai tapasztalatainkat felhasználva a továbbiakban Magyarországon folytassunk fémipari tevékenységet.

2017-ben tulajdonosköri változás miatt a cég átalakult. Az innováció után Fogl Art Kft. néven szakmánk iránti elhivatottságunk tükrében célul tűztük ki, hogy egyedibb, különlegesebb, művészibb, prominens minőségű termékeket gyártsunk a jelenkor igényeinek kielégítésére a jövőbeni maradandóságot szem előtt tartva.

A gyártáshoz alkalmazott fémmegmunkáló gépeink megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak. Munkatársaink szakértő tapasztalata garancia, hogy csak precíz méretű, kifogástalan minőségű termék kerül ki műhelyünkből.


Munkáink széles skálán mozognak. Cégünk profilja a CNC lemezmegmunkálás, precíziós gépek gyártása, valamint külső – és belső terek fémmunkája, enteriőrök készítése. Fő irányvonalunk egyedi lakatos szerkezetek gyártása, azonban vállaljuk kész tervek megvalósítását, illetve sajátos elképzelések alapján gyártmányterv készítését, azok legyártását. Ügymeneteinket a kapcsolatfelvételtől az átadásig folyamatos műszaki támogatással visszük végig. Megbízásainkat országos lefedettséggel, illetve Ausztriában és Németországban teljesítjük.


Minőség a középpontban

Munkáink során költséghatékony, környezettudatos megoldásokkal a minőséget, fenntarthatóságot helyezzük középpontba. Célunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a munkánkkal, az Ő bizalmuk a mi sikerünk.


Cégünket fejlesztve, magunkat folyamatosan képezve, legjobb tudásunkat használva olyan időtálló, felhasználóbarát termékek gyártása, szolgáltatások nyújtása, melyek hosszú távon hozzájárulnak meglévő és leendő ügyfeleink elégedettségéhez és bizalmához.